Een vraag over jouw verblijf?

Hieronder vind je antwoorden op vragen die je misschien hebt over je verblijf in Molmento. 
Je kamer is helemaal klaar op de dag van aankomst vanaf 16u. Dat wil niet zeggen dat je niet vroeger mag arriveren. Je kamer is dan waarschijnlijk nog niet helemaal in orde maar je kunt alvast de auto op onze parking zetten en vertrekken voor een fiets- of wandeltocht.
  
Op de dag van vertrek hebben wij de kamer graag om 11u weer ter beschikking om klaar te maken voor de volgende gasten. Wil je graag langer blijven, kan dit enkel na afspraak en tot uiterlijk 14u. We vragen hiervoor een vergoeding van 35 euro.
Reserveren kan snel en eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Je kan dan ook de betaling online regelen en je krijgt meteen een bevestiging. Je kunt ons ook mailen via info@molmento.be of telefonisch reserveren via +32 (0)498 61 41 31. Wat je ook kiest, als jij rechtstreeks reserveert, garanderen wij je de beste prijs en een persoonlijke ontvangst.
Als je een kamer reserveert, is een uitgebreid ontbijt inbegrepen in de prijs. Wil je om een specifieke reden liever geen ontbijt, laat ons dit dan even weten zodat we andere afspraken kunnen maken.
Kristien volgde een opleiding tot voedingsconsulent en past dit toe in de praktijk. Wij maken er een punt van om ook voor mensen met een allergie of intolerantie een aangepast ontbijt te voorzien, zoveel mogelijk huisgemaakt. Dus geen gluten, lactose of suiker? Laat het ons gewoon even weten vooraf zodat we de nodige voorbereidingen kunnen treffen en jij kunt zorgeloos genieten. Ook een vegetarisch ontbijt is mogelijk.
Reserveer je online via deze website, dan kan je ook meteen online betalen. Bij telefonische of e-mail reservering kan je betalen via overschrijving, 25% om je reservering te bevestigen, de rest van het bedrag twee weken voor aankomst. Wij hebben geen elektronische betalingsmogelijkheden. Eventuele extra’s zoals drankjes kun je cash betalen of via Payconiq.
De gemeente Mol heft een toeristenbelasting. Deze is echter inbegrepen in de kamerprijs dus je hoeft niets extra te betalen.
Omdat we een kleinschalige B&B zijn en gemerkt hebben dat eenmalige overnachtingen vaak een langer verblijf hypothekeren, hanteren wij van 1 mei tot en met 30 september een minimumverblijf van twee nachten, tenzij voor last-minute boekingen (minder dan twee weken voor het verblijf). Trouwens, neem gerust van ons aan dat het leven zo goed is in Molmento en er zo veel te beleven valt dat één overnachting lang niet genoeg is!

Een annulering is voor niemand fijn. Niet voor jou want jij hebt je verheugd op enkele dagen onbezorgd genieten, maar ook niet voor ons want wij hebben een kamer voor jou voorbehouden. Gratis annuleren kan tot twee weken voor je aankomst. Binnen die twee weken geldt in principe een vergoeding van 75% van de reserveringskosten, binnen 24u moeten we het volledige bedrag aanrekenen. Als je drie of vier kamers tegelijk reserveert, geldt een gratis annuleringstermijn van vier weken.

Maar laat ons afspreken dat je ons even belt als je niet kunt komen zodat we kunnen overleggen of we andere afspraken kunnen maken.

Kinderen zijn van harte welkom in Molmento, hoewel we eerlijk moeten zeggen dat onze B&B zich niet specifiek richt op kinderen. Speeltoestellen of een zwembad zijn niet aanwezig. Wel kunnen we een babybedje voorzien in kamer 1 en 3.
Onze zwerfkat Beatle is een buitenkat. Dus ook al ben je allergisch voor honden of katten, je kunt perfect in Molmento verblijven. Om dezelfde reden laten wij geen huisdieren van gasten toe in onze accommodatie. Enkel indien je met dezelfde groep gasten meerdere kamers wil reserveren, kunnen we na telefonisch overleg een uitzondering maken.
Zowel in de gemeenschappelijke ruimte als in de kamers is er gratis wifi. 
Onze gastenparking bevindt zich achteraan in de tuin. Voor elke kamer is een parkeerplaats voorzien.
In ons bijgebouw kan je je fiets met een veilig gevoel achterlaten. Je hebt enkel toegang met je kamersleutel. Er zijn ook oplaadpunten voorzien voor elektrische fietsen. 
Wij verhuren zelf geen fietsen. Het is voor ons immers erg moeilijk te weten wat onze gasten precies nodig hebben en dit kan van week tot week verschillen. Je kan fietsen huren via het blue bike systeem of via het lokaal sociaal project Fietsenatelier https://www.desprongvzw.be/fietsenatelier 

Jouw vraag en antwoord niet gevonden? Neem zeker contact met ons op, we helpen je graag verder.