Molmento en wij

Over ons

Welkom in Molmento

Wij zijn Kristien en Peter en sinds 2014 ontvangen we met veel liefde gasten van over de hele wereld in onze B&B. Kristien is voltijds gastvrouw en meteen ook poetsdame, boodschappendienst én huisbakker. Peter is de onzichtbare kracht achter de schermen tenzij hij in de tuin werkt. Samen houden we van genieten van kleine dingen, wandelen en fietsen in de natuur en lekker eten. 

Ons leven is pas fijn als er gasten zijn

Goed zorgen voor onze gasten, of beter hen rot verwennen, is helemaal ons ding. Een kamer terug netjes maken voor de volgende bezoeker of vertellen over de mooiste plekjes in de buurt, we genieten er zelf mateloos van. Onze passie voor lekker, gezond en puur eten kunnen we helemaal botvieren in het ontbijt. Een experimentje hier, een leuk ideetje daar, we mengen alles samen met een grote portie liefde en dat proef je!

Molmento in MooiMol

Daar waar de winters het koudst zijn en de zomers het warmst vind je Molmento. In het hartje van de Antwerpse Kempen, op 3 km van het centrum van Mol en het natuurschoon van de Molse Meren. Een paradijs voor wandelaars en fietsers maar vooral voor levensgenieters. 

Onze eigentijdse minimalistische woning bevindt zich op de plek waar ooit Kristiens grootouders woonden. De majestueuze eik achteraan in de tuin getuigt nog steeds van deze familiegeschiedenis. 

Duurzaam ondernemen

Bij de bouw van onze woning kozen we bewust voor duurzame en energiezuinige oplossingen. De aandacht hiervoor trekken we door in het dagelijks leven in de B&B en bij het ontbijt. Dit allemaal op voorwaarde dat jij als bezoeker minstens evenveel comfort ervaart. We merken dat onze gasten dit waarderen door de fijne reacties en de manier waarop ze met ons meedenken om extra duurzaam te zijn. 

Meer info over onze manier van werken vind je in onze MVO-verklaring.