Kamers

Ruim, comfortabel en een tikkeltje zen

Molmento telt vier gastenkamers voor twee personen die uiteraard ook door één persoon gereserveerd kunnen worden. Alle kamers zijn voorzien van hetzelfde comfort, de verschillen vind je terug in de themakleuren en de decoratie. Kamer 4 is iets kleiner in oppervlakte en dus ook iets goedkoper. 

Elke kamer beschikt over

  • een ensuite badkamer met inloop regendouche, haardroger en toiletartikelen
  • een boxspringbed van 180 cm met afzonderlijke dekbedden
  • een (bureau)tafel met koffie- en theevoorzieningen en een koelkastje
  • twee zitjes
  • een flatscreen tv en draadloos internet
  • een fruitbordje bij aankomst

Wij hanteren verschillende prijzen voor dubbele en single kamers. Ook de kamer die je kiest en je verblijfsduur heeft een invloed op de prijs. De exacte prijs vind je als je jouw verblijfsdata ingeeft bij de reservering. Als basisprijs mag je ongeveer 130 euro voor een dubbele kamer en 105 euro voor een single kamer verwachten (inclusief toeristenbelasting en een uitgebreid huisgemaakt ontbijt met streekproducten). 

Gemeenschappelijke ruimte en terras

Behalve in je kamer kan je ook in onze gemeenschappelijke ruimte genieten van de rustige Molmento-sfeer. Neem een koffietje of geniet van een fris streekbiertje terwijl je door de toeristische folders struint. Bij mooi weer kan dat trouwens ook op ons lounge terras, tot zonsondergang geniet je er van de heerlijke warmte. 

Onze kamers

Paars - kamer 1

Groen - kamer 2

Blauw - kamer 3

Oranje - kamer 4