Molmento-ontbijt

Ontbijt en liefde

In onze ontbijtgerechten mengen we een grote portie liefde, voor ons vak en voor onze gasten.

Verse en voornamelijk biologische ingrediënten

Na een zalige nachtrust schuif je de voetjes onder tafel voor de belangrijkste maaltijd van de dag. De dag vooraf kies je zelf wat je wil eten en wij brengen het 's ochtends naar jouw tafeltje. Ons Molmento-ontbijt bestaat uit verse en voornamelijk biologische ingrediënten. Gezond en duurzaam is ons motto, huisgemaakt onze passie. Ons afwisselend voorgerecht is intussen zowat beroemd geworden. Verschillende soorten brood en pistoletjes bakken we zelf en onze kippen zorgen elke dag voor verse eitjes die we graag naar wens voor jou bereiden. We kopen het liefst lokaal zodat je ook kennis kan maken met onze streekproducten zoals de abdijkazen van Postel. Je merkt het al, neem hier zeker de tijd voor zodat je smaakpapillen niets van dit lekkers moeten missen.

Gezond maar vooral lekker

Onze confituren zijn huisgemaakt met enkel vers fruit en biologische rietsuiker. Muffins, koekjes en cakes bakken we met alternatieven voor witmeel en geraffineerde suikers. De aandacht voor duurzaamheid respecteren we door kleine verpakkingen te vermijden. Helemaal niet moeilijk trouwens als je de meeste producten zelf maakt.

Allergenen en dieetwensen

Ben je allergisch of intolerant voor gluten of lactose? Kristien volgde een opleiding tot voedingsconsulent en past dit toe in de praktijk. Ook ons glutenvrij brood is huisgemaakt en wordt aangevuld met aangepast beleg en ontbijtgranen. Wil je een suikervrij of vegetarisch ontbijt? Laat ons vooraf je wensen weten en wij houden er graag rekening mee. 
 
Meermaals per jaar organiseren wij een thema-ontbijt met gerechtjes volgens het seizoen. Altijd vers, gezond en vooral yummie lekker! Volg ons op facebook of Instagram om op de hoogte te blijven. 

Tip: ook zonder overnachting kun je genieten van ons ontbijt. Even vooraf reserveren en heerlijk genieten.